Térkő

Leier térkővek

A Leier cégcsoport hat magyarországi betonüzemével a magyar szerkezeti építőanyaggyártás meghatározó szereplője. A Leier a kültéri burkolatok, térkövek és kertépítő elemek gyártójaként ma az egyik legnagyobb, építőanyaggyártó és forgalmazó vállalkozás a magyar építőanyag-piacon.

A Leier 4 csoportba sorolja a térköveit a könnyebb ra osztva gyártja a térköveket. Az ipari térburkolatokat elsősorban intenzív igénybevételnek kitett, forgalmas felületek burkolására fejlesztették ki. Az aszfaltozással szemben számos előnyt biztosító térburkolatokat a nagyobb méretű felületek gazdaságos és tartós burkolására javasoljuk.

Tovább a Leier térkövekhez

Semmelrock térkővek

A Semmelrock Group filozófiáját már több mint ötven éve innováció iránti elkötelezettség és a műszaki know-how határozza meg. A Semmelrock Európa vezető felületburkoló elem szállítója és trendmeghatározója beton burkoló elemek gyártásával foglalkozik.

A Semmelrock termékek úgy a családi házak kertjeiben, mint a közutak és terek kialakításában nagyfokú szabadságot biztosítanak.

Tovább a Semmelrock térkövekhez

 

KK Kavics Beton térkővek

Egy több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező német cég leányvállalataként jött létre a KK Kavics Beton.

A KK Kavics Beton Kft. jelentős piaci részesedéssel rendelkezik a transzportbeton, a magas építőelemek és a térkövek piacán.

Tovább a Kavics Beton térkövekhez

Beton térköveink alkalmazási területei

  • Sétálóutcák, díszterek, térburkolatok
  • Járdák, kerékpárutak, sétány és parkburkolatok
  • Személygépkocsi bejárók, kert-, terasz és garázsburkolatok

 

A betontérkövek lerakásának módja

A ledöngölt, letömörített altalajra 10-30 cm-es réteg kavicsot szórunk, amit jól le kell hengerelni és rögzíteni. Amennyiben az így stabilizált alap nem kielégítő, beépítünk egy réteg C10 (FN) betont. Az így előkészített alapra 3-5 csm homokréteget hordunk fel, a kiegyenlítődés és megfelelő rugalmasság, hajlékonyság elérése céljából. A homokra rakjuk le a térkövet, alaposan elegyengetve, szintezve és ledöngölve.

A köztes hézagokat finom homokkal töltsük fel. A lerakott térkö felületet keretezheti előzőleg épített kész betonszegély, vagy utólag betonozott szegély. Ha a térkő lapokat előzőleg épített kész betonszegély mellé rakjuk, a hiányzókat odaillő formára vágott térkő darabokkal lehet kitölteni. A térkő felületén esetenként jelentkező "kivirágzás" a térkő minőségét nem rontja, a foltok idővel lekopnak.

Kerti térkövezés cégajánló (TIPP)

Amennyiben igényes és szakszerű céget keres kertjének térkövezéséhez. ajánljuk keresse fel CIPRUSKERT oldalát a következő linkre kattintva: kert térkövezés

Térkő ár

Személyre szabott árajánlatot kérhet az ELÉRHETŐSÉG oldalon keresztű, közvetlenül az info@htuzep.hu email címen, vagy hívja a +36 26 332 647 telefonszámot.